CBSE CS and IP

CBSE Class 11 & 12 Computer Science and Informatics Practices Python Materials, Video Lecture

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key

ANSWERS OF ARYABHATA GANIT CHALLANGE 2020

All Quiz Questions and it's solution for Aryabhata Ganit Challenge 2020, all the answers are 100% accurate. Aryabhata Ganit Challange is Math one of the Math Competition. It is organised by CBSE through DIKSHA App or Diksha Portal.

This challenge shall be available on DIKSHA platform from 12th November 2020 to 25th November 2020. Students from class 8 to 10 irrespective of the Board are eligible to participate in 
this challenge.

If you want to participate in this competition you have to create an account on DIKSHA by going to https://diksha.gov.in/ . After that you can click here to participate in Aryabhata Ganit Challange 2020.

 Q 1:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key

Answer: A) Satendra Nath Bose


Q 2: 


Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key

Answer: 47


Q 3:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key

Answer: A) OLNNIE

Q 4:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key

Answer: D)

Q 5:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: C)15.6

Q 6:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 39

Q 7:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 110

Q8:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 12

Q9:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer:  1

Q10:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer:  39

Q11:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 40

Q12:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer:  12

Q13:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: D) Never will come togather

Q14:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 2519

Q15:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: D) 488

Q16:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: B) Is Moving in the opposite direction

Q17:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: A) Blackened Diamond

Q18:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: D)

Q19:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 14

Q20:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 10

Q21:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: C) 20, 20

Q22:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 15

Q23:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 52.5

Q24:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: C) 48

Q25:

Aryabhata Ganit Challenge 2020 Answer Key


Answer: 10


No comments:

Post a Comment